Ce geantă de mână va avea fiecare fashionistă anul acesta: genți de modă 2021

2021 va aduce multe noi tendințe elegante și de modă pentru genți – acest accesoriu esențial pentru femei. Luați în considerare cele mai relevante știri într-o mini-recenzie la modă.

Ce culori vor fi relevante
Alegerea paletei de culori este foarte importantă. În 2021, accentul se pune pe nuanțe vibrante, delicioase, care vă vor evidenția stilul și personalitatea.

Genți Hobo
Un model interesant și practic în același timp. Un pic cam larg, încăpător și, în același timp, foarte confortabil – geanta hobo se va potrivi nu numai lucrurilor importante de zi cu zi, ci chiar și unor achiziții mari. Prioritatea pentru astfel de pungi este materialele naturale. Dacă preferați modelele de bază, atunci este mai bine să rămâneți pe culori neutre, practice. Pentru fashioniste și fete care doresc să iasă în evidență, designerii de genți oferă modele luminoase decorate cu decor: lanțuri, imprimeuri, patch-uri, franjuri și alte elemente.

2021 va aduce multe noi tendințe elegante și de modă pentru genț
2021 va aduce multe noi tendințe elegante și de modă pentru genț

Genți de mână
Model clasic pentru birou și stil de afaceri. Are o formă clară, structurată, care este adecvată pentru înălțimea pentru a ține obiectele de care aveți nevoie, cum ar fi documente sau chiar un laptop mic. Pentru acele fete care apreciază stilul genților de mână, dar le lipsește feminitatea, designerii oferă opțiuni cu decor sau imprimeuri sub formă de modele florale.

Genti-cutii
Gențile originale de formă neobișnuită sunt pur și simplu adorate de femeile de modă și de fanii stilului luxos. Designerii le decorează cu generozitate cu decor: lanțuri, imprimeuri etc. Ele pot fi ușor combinate cu rochii festive și de seară.

Vă recomandăm să acordați atenție acestor modele de genți în 2021 – acestea vor cuceri topurile celor mai elegante accesorii.

Ce geantă îți place? Scrie în comentarii care dintre modelele descrise ți-a plăcut cel mai mult.

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l cu prietenii tăi!