Ce genți vor purta în curând toate fashionistele: tendințe frumoase și practice din 2021

Geanta unei femei este un accesoriu practic și de neînlocuit
Geanta unei femei este un accesoriu practic și de neînlocuit

Geanta unei femei este un accesoriu practic și de neînlocuit care vă permite să vă completați imaginea și să o faceți mai elegantă, originală și mai luminoasă. Designerii au prezentat deja o mare varietate de tendințe de modă în lumea genților pentru 2021 și chiar 2022, dar nu toate opțiunile pot fi ușor implementate într-un dulap de bază. Am colectat doar cele mai simple și mai frumoase tendințe – genți noi care vor fi punctul final perfect pentru look-ul tău!

Genti exact in culoarea hainelor
Acum geanta poate fi selectată în siguranță, fără a ține cont de tonul pantofilor, astfel încât gențile de mână care repetă complet culoarea sau imprimarea hainelor devin din nou foarte populare. Da, la prima vedere nu este cea mai practică tendință, dar dacă luați ca bază tonuri calme, atunci puteți obține ținute destul de la modă și originale, care păstrează integritatea imaginii. Nuanțe moderne: albastru deschis, albastru, gri, violet și toate tonurile de roșu.

Genți strălucitoare ca accesoriu principal al imaginii
Desigur, gențile strălucitoare pot fi accentul principal în imagine, diluând în special stilul strict de îmbrăcăminte sau culorile plictisitoare. În sezonul toamnă-iarnă 2020-2021, acordați o atenție specială opțiunilor interesante în culori complexe: cărămidă portocaliu, albastru prăfuit, smarald bogat.

O regulă importantă: geanta ar trebui să fie singurul punct luminos care îți completează imaginea, potrivindu-se în mod ideal în stil și formă cu restul garderobei tale. Încercați să alegeți genți de mână strălucitoare numai cu accesorii argintii, deoarece detaliile aurii fac un accesoriu atât de original mai ieftin și nu se potrivesc bine cu tonurile de piele bogate.

Genti din piele de crocodil
Pungile din piele sunt clasice ale genului, iar piele ecococurată texturată este tendința anului 2021. Formele simple, tonurile dezactivate, funcționalitatea și textura frumoasă în relief vor transforma orice geantă într-un accesoriu luxos și scump, care îți subliniază bunul gust.

Nu uitați că o geantă sub pielea unei reptile în sine este un accent destul de strălucitor, prin urmare necesită o atenție specială atunci când întocmiți o ținută. Ar trebui să optați pentru culori calme, calde sau neutre și o textură simplă a țesăturii. Imprimeul crocodil arată deosebit de avantajos cu costumele clasice, aspectul de bază și rochiile elegante de seară.

Dar pungile mici de crocodil și modelele sofisticate cu curea de umăr sunt o opțiune excelentă pentru ținutele îndrăznețe în stil de stradă și un accesoriu excelent pentru fetele tinere care preferă detalii mai concise.

Genți de șa
Saculetele sunt genți mici cu fund rotunjit și o secțiune mare care se închide cu un buton. Pe de o parte, ghiozdanele sunt prea simple pentru a fi o tendință atât de mulți ani, dar pe de altă parte, nuanțele de succes și pielea de înaltă calitate fac din geanta de șa unul dintre cele mai populare și solicitate modele.

Saddlebagurile se potrivesc bine cu cizmele înalte, paltoanele, fustele și, de asemenea, compensează perfect stilul modern supradimensionat. Foarte des, bloggerii de modă completează jachete voluminoase și jachete umflate cu genți, făcând imaginile mai feminine și mai grațioase.

Pungi de cutie
Pungile pătrate cu margini rigide sclipesc din ce în ce mai mult pe prezentările de modă, transformându-se treptat într-un stil casual și o tendință destul de populară. Privind prin ținutele moderne ale bloggerilor de modă, puteți găsi numeroase variante de genți pătrate într-o mare varietate de stiluri: stil de stradă, afaceri casual și look minimalist. Atunci când alegeți o geantă pătrată la modă, căutați și modele cu linii mai fine și opțiuni din piele moale care își mențin forma bine.

Genți de mână
Una dintre cele mai elegante, practice și convenabile genți, geanta este alegerea multor femei de afaceri și un indispensabil indispensabil al fiecărei fashioniste. Nu este de mirare, deoarece chiar și un laptop se poate încadra cu ușurință într-o geantă de mână și va fi loc pentru prânz în birou. O geantă de mână clasică are întotdeauna o formă ergonomică, o lungime confortabilă a mânerelor, buzunare pentru lucruri mărunte și, cel mai important, acum geantele la modă sunt realizate din piele mai groasă, astfel încât își păstrează forma perfect.

Soluțiile de culoare ale geantă de mână în sezonul 2019-2020 sunt foarte diverse: gri plăcut, maro, ciocolată, bej, albastru, albastru deschis, negru clasic, smarald și cărămidă.

Genti cu elemente retro si vintage
Orice colecție modernă de accesorii nu se poate lipsi de modelele originale. Una dintre cele mai interesante direcții sunt gențile în stil retro sau opțiunile ușor vintage.