Cele mai la modă genți pentru femei pentru vara anului 2021

În această vară sunt la modă ghearele supradimensionate, texturile matlasate și pungile sub formă de cufere. Mai avem câteva modele din colecțiile anterioare. Și unii dintre ei vor migra în sezonul de toamnă-iarnă. Am adunat primele 10 genți la modă pentru vara 2021. Toate modelele pot fi comandate pe AliExpress și Shein. Genti pentru plimbări, ocazii speciale și călătorii viitoare – toate cele mai relevante și la modă într-o singură selecție.

Din tendințele generale, vă sfătuim să acordați atenție „crocodilului metalic”, texturilor moi și modelelor luxuriante, accesoriilor cu lanțuri. Din culori: toate nuanțele de alb și bej, portocaliu, metalic, lavandă, pudră.
Cel mai actual ambreiaj
Un hit absolut al acestei veri, care va rămâne cu siguranță la noi în toamnă. Un ambreiaj fără formă din piele moale, care amintește de un nor, este cea mai la modă geantă din sezonul actual. Modelul Shein este completat cu un lanț și este realizat în actuala nuanță lăptoasă. Acest lucru ridică statutul ei la cer. Pe site, geanta pentru vara 2020 este prezentată și în nuanțe de roz praf și negru. Sunt, de asemenea, relevante.

Spațios, cu două mânere
Suntem obișnuiți cu faptul că în colecțiile de vară predomină modele luminoase sau ușoare de genți. Dar designerii nu uită niciodată de femeile de afaceri. În sezonul estival 2020, sunt la modă genți voluminoase, precum și opțiuni clasice cu două mânere. Aruncați o privire mai atentă la această opțiune de la Aliexpress – combină ambele tendințe. Aceleași genți vor rămâne la noi în sezonul toamnă-iarnă.

În această vară sunt la modă ghearele supradimensionate
În această vară sunt la modă ghearele supradimensionate

Pungă de ambreiaj împletită cu lanțuri
Lanțurile sunt peste tot în colecțiile de modă 2020-2021. Puternic, greu, vizibil. Se poartă la gât sau ca brățări. Sunt atașate la jachete, pantofi și genți. Cu toate acestea, nu ar trebui să creați imagini brutale. Contrastele sunt cele mai relevante. Purtați lanțuri cu rochii ușoare, fuste aerisite sau genți ușoare. Aruncați o privire mai atentă la acest ambreiaj cu Shein. Totul este perfect în el: culoare actuală, împletitură la modă, imitație de piele moale, formă corectă. Un lanț masiv completează cu succes geanta.

Geanta micro
Unul dintre cele mai relevante modele de genți pentru vara-202. Bănuim că nu vor ieși din modă în toamnă. Această geantă miniaturală va ține telefonul, rujul și cardul de credit. Dar îl puteți combina în siguranță cu un cumpărător – acest lucru este, de asemenea, relevant. Pe „Aliexpress” microbagul este prezentat în 45 de versiuni: diferite nuanțe și texturi ale unui singur model. Vă recomandăm culori pastelate și, desigur, portocaliu sau alb. Iar acum în fruntea modei sunt gențile de mână cu un lanț uriaș de acest format, dar acest lucru este pentru cei mai îndrăzneți.

Geantă de răchită
În vara anului 2021, sunt relevante pungile de răchită de formă nestandardă. Fii atent la acest model. Totul este relevant în el: formă, material, elemente suplimentare. Mânerul și fermoarul cu margele gros sunt atrăgătoare. Detaliile atrăgătoare de pe genți sunt la modă în această vară. Poate fi purtat în mână sau peste umăr. Ambele opțiuni sunt adecvate. O astfel de geantă îți va fi cu siguranță utilă pentru viitoarele tale călătorii la mare. Dar în oraș arată în locul său.

Şa
Geanta de șa este la modă de câteva sezoane la rând, dar în această vară designerii sugerează completarea accesoriului cu lanțuri și alegerea unei versiuni mici. Acest model de la Aliexpress combină în mod ideal tendințele verii 2020. Mergeți pentru alb, lavandă sau galben pentru vară sau călătoriți în țări mai calde. Și pentru fiecare zi și cu un ochi pe toamnă, puteți comanda un model negru.

Piept de flamingo
În acest sezon, designerii ne invită să purtăm genți de piept. Pot fi de culoare vintage, vibrante sau solide, dar cu detalii masive. Aceste pungi vor fi la apogeu în vara anului 2021. De asemenea, vor rămâne cu noi în colecția de toamnă-iarnă 2021. Aruncați o privire mai atentă la acest model cu flamingo. Această cutie luminoasă se va încadra cu succes într-un look casual sau va deveni un punct culminant al unei ținute pentru o ocazie specială. O astfel de geantă va arăta grozav în călătoriile viitoare în țările tropicale. Și dacă te plictisești, îl poți folosi cu ușurință drept sicriu.

Talie într-un format nou
O, acele genți de curea: rătăcesc de la tendințe la anti-tendințe și revin la ele! De data aceasta, gențile de talie s-au transformat în pungi pentru piept. Este încă la modă să le porți. Dar este important să fie „sub piele” și, de preferință, cu un lanț masiv.