Genți de bază: modele UNIVERSALE din toate timpurile

Poate aveți deja unul sau mai multe modele de bază în garderoba dvs., caz în care nu vă grăbiți să vă despărțiți de ele, deoarece aceste accesorii sunt foarte versatile. Sau, dacă intenționați să cumpărați o geantă în viitorul apropiat care ar trebui să rămână relevantă pentru mai multe sezoane, atunci acordați atenție și modelelor de bază.

Atunci când alegeți o geantă, rețineți că dimensiunea acesteia nu trebuie să depășească ¼ din înălțimea dvs., ci mai bine: împărțiți înălțimea la 4 și scădeți 5 – 10 centimetri. Accesoriile trebuie întotdeauna alese proporțional cu silueta ta.

Ce sunt pungile de bază
Acestea sunt piese versatile care se vor potrivi oricărui stil, orice aspect sau majorității aspectelor tale. Astfel de genți sunt lipsite de detalii decorative și sunt realizate în culori de bază: negru, gri, bej, albastru închis, maro etc.

Culoarea accesoriilor poate fi auriu, argintiu, bronz, principalul lucru fiind că acestea sunt nuanțe dezactivate.

Cumpărător
Geanta este dreptunghiulară, moale, nu structurată, mare și voluminoasă, datorită căreia este încăpătoare. Poate avea fundul moale sau dur. Foarte la îndemână pentru cumpărături și călătorii.

Poate aveți deja unul sau mai multe modele de bază în garderoba dvs
Poate aveți deja unul sau mai multe modele de bază în garderoba dvs

Geanta clasică poate fi atribuită și cumpărătorului. Geanta clasică este supradimensionată, cu un top deschis și două mânere de transport.

Vagabond
Acest model, de asemenea, nu își păstrează forma, dar va observa moliciunea materialului și liniile rotunjite, se pliază într-o draperie, aș spune chiar – ia forma unei picături. Personal, îmi place foarte mult geanta hobo datorită draperiei moi și este convenabil să o purtați pe umăr, spre deosebire de cumpărătorul voluminos, care, apropo, nu este inferior hobo-ului în ceea ce privește spațiul.

Geantă dreptunghiulară structurată
Geanta are o anumită formă, în acest caz – un dreptunghi sau un pătrat, își păstrează bine forma datorită corpului rigid. Dimensiunea acestor modele poate fi complet diferită: de la genți de mână mici, care includ doar un telefon, chei și portofel, la modele mari.

Ambreiaj
Ambreiajul este un atribut al unui dulap de seară, dar, în ciuda acestui fapt, poate fi diluat și cu aspect casual, mai ales dacă este un model de bază. Și dacă ai fost invitat la un eveniment de gală, atunci nu există nicio alternativă la ambreiaj.

Alegeți modele mai structurate și dense. Dacă ambreiajul este moale sau are un decor pronunțat, atunci nu va mai fi atât de versatil. Cea mai versatilă culoare este negru.

Geanta de umar
Poate fi structurat sau moale, principalul lucru este mărimea. Dimensiunea trebuie să fie medie sau mică, în niciun caz egală cu cumpărătorul. Din nou, culorile de bază, puteți permite un decor mai atrăgător, dar nu strălucitor.

Dacă aveți deja o geantă mică, structurată, dreptunghiulară, căutați modele mai moi pentru a vă diversifica colecția de genți de bază.

Rucsac
Am scris deja despre rucsac în „Dulap de bază de la zero: 20 de lucruri elegante”. În ciuda faptului că rucsacurile sunt mai populare în rândul tinerei generații, se pot integra armonios în imaginea absolut oricărei femei, indiferent de vârsta ei.

Principalele criterii atunci când alegeți un rucsac de bază: dimensiunea medie, textura mată a materialului. În niciun caz, nu alegeți piele de căprioară, nubuc, deoarece rucsacul este lucrul care este în contact maxim cu hainele și părul. Suede va colecta toate vilozitățile în câteva minute.