Genti pentru femei 2021

Setea de schimbare crește de obicei odată cu venirea noului sezon
Setea de schimbare crește de obicei odată cu venirea noului sezon

Setea de schimbare crește de obicei odată cu venirea noului sezon. Ce genți de mână vor fi la modă în 2021 – răspunsul la această întrebare îi îngrijorează pe mulți. În fiecare an, brandurile de top prezintă colecții de accesorii pentru fiecare gust. Să încercăm să nu ne pierdem în această abundență.

Tendințele modei pentru gențile pentru femei în 2021
O geantă de mână este un element indispensabil al garderobei unei femei, ocupând departe de ultimul loc în crearea unei imagini complete care să reflecte caracterul și stilul de viață.

În noul sezon, combinațiile de diverse texturi, contururi non-standard, culori originale și decor vor fi mai importante ca niciodată.
Modelele atemporale și vintage nu își pierd relevanța. Accentul în design este pus pe forme geometrice, utilizarea imprimeurilor florale și animale, detalii decorative cu multe catarame, lanțuri și curele.

Stilistii prezintă diverse soluții pentru o varietate de ocazii: pungi micro, pungi vrac și chiar cutii și valize. Tendința eclecticismului care predomină pe podiumurile de modă va face posibilă alegerea fără a fi legat de conceptul unui anumit stil, principalul lucru fiind crearea unui arc armonios.

Culori și imprimeuri la modă
Schemele de culori pentru gențile pentru femei în 2021 corespund tendințelor generale ale modei. În sezonul de toamnă-iarnă, acestea depind de natura evenimentului la care ar trebui purtat accesoriul:

Pentru viața de zi cu zi, sunt potrivite culorile cu nuanțe de verde și visiniu, negru universal, maro și gri, precum și muștar.
Pentru ocazii speciale, se preferă culorile mai saturate: stacojiu pasionat, ultramarin adânc, precum și nuanțe deschise și luminoase.
Coralul spumant va fi o tendință proaspătă de primăvară. De asemenea, nuanțele pudrate și culorile pastelate vor deveni relevante, făcând aspectul feminin și delicat. În sezonul cald, puteți înflori imaginea cu albastru ceresc, strălucirea varului, lămâii sau portocalei proaspete.

O nouă tendință o reprezintă genti care imită complet tonul vestimentar. Un arc original și elegant este creat grație culorilor care repetă perfect modelul pe o haină, costum, rochie sau chiar colanți.

Imprimările și aplicațiile sub formă de inscripții și sigle ale mărcii sunt binevenite. Tema animalelor câștigă popularitate în design, reflectată atât în ​​culori, cât și în relief. Motivele florale și geometrice sunt utilizate pe scară largă.

Astăzi, o geantă nu trebuie să aibă același ton cu pantofii, un ansamblu bine gândit construit pe complimente sau contraste.

Materiale de modă pentru genți pentru femei
Textura și forma sunt la fel de importante ca și culoarea. Noile colecții uimesc cu o varietate de materiale – de la piele la plastic transparent. Sunt la modă gențile tricotate complet și inserțiile tricotate. Produsele textile, răchită și paie naturale nu își pierd relevanța. Originalitatea soluției de design se realizează prin combinarea diferitelor texturi.

Curelele, cataramele, mărgelele și strasurile sunt utilizate pe scară largă în decor. Unele case de modă au prezentat modele extravagante împodobite cu pene.

Stiluri reale
În noul sezon, creatorii colecțiilor fashion-bags au încântat femeile de modă cu o varietate. Gențile de mână la modă pentru 2021 pot fi mari sau mici, în diferite forme și modele.

Dacă vorbim despre dimensiune, atunci sunt foarte populare atât micro-pungi foarte mici, cât și pungi voluminoase. Nu există mai puțină varietate în alegerea formelor. Reticule și ghearele clasice unul lângă altul cu portbagaje, rucsacuri și genți, care amintesc de cowboy. Modelele vintage din anii 50 ai secolului trecut sunt în tendință. Pungile matlasate de diferite configurații și dimensiuni nu își pierd relevanța. Vara, răchita realizată din materiale ecologice – iută sau paie – va fi populară.

În ceea ce privește decorul, se folosește ideea combinării funcționalității sub forma tuturor felurilor de buzunare, curele și catarame și detalii pur decorative. Deși pietrele devin mai puțin relevante în acest sezon, multe mărci au prezentat modele folosind piesele lor preferate. Dar decorul sub formă de lanțuri, franjuri este la modă.

Logomania încă entuziasmează mintea fashionistelor. Semne mari, care confirmă faptul că autorul modelului aparține casei de modă, amuză vanitatea proprietarului sacului și a creatorilor săi.

Atunci când alegeți un decor, este important ca acesta să fie combinat cu ansamblul general și să nu contrazică stilul de accesorii și bijuterii.

Genți cu lanțuri
Lanțuri mari și grațioase la vârful noului sezon. În ghearele și reticulele grațioase, lanțul acționează ca un mâner sau curea de umăr, iar la modelele mari este folosit ca element decorativ.

Culorile, dimensiunile, modelele de țesut pot fi redate în moduri complet diferite. Unele soluții se bazează pe contrast, atunci când o poșetă în miniatură este completată de un lanț grosier, în alte cazuri, decorul se potrivește organic în dimensiune.

Cumparatori
Mișcarea spre practic nu putea să nu fie observată de către stilistii caselor de modă, care au început să includă în mod necesar saci pentru cumpărături în colecțiile lor. Zborul liber al fanteziei a dus la numeroase variații pe această temă.