Revizuire a celor mai la modă genți

Genti sunt o parte esențială a garderobei tale. Ele servesc nu numai pentru a purta lucruri. Genti grațioase sunt o parte esențială a aspectului oricărei femei. Există multe tipuri de genți. Se diferențiază prin mărime, scop, material, decor, mod de purtare.

Bagheta
Geanta modernă pentru baghete este un accesoriu versatil care se potrivește perfect cu orice articol. Genți grațioase care pot sublinia gustul impecabil al proprietarului lor.

Forma dreptunghiulară, mânerele scurte, închiderea rapidă și decorul sofisticat fac geanta indispensabilă pentru un aspect elegant.

Crucea corpului
Această geantă seamănă cu un buzunar mare cu o curea. Acesta este un model de dimensiuni medii. De obicei, este purtat peste umăr, eliberând mâinile.

Există opțiuni pentru un stil sportiv, seara. Diferența lor constă în materialul de fabricație și gradul de decor. Prin urmare, acest accesoriu poate fi asortat cu orice sezon sau stil vestimentar.

Acest model deține câțiva ani în fruntea popularității. După ce l-ați cumpărat, puteți fi sigur că pentru mai mulți ani veți fi proprietarul unei genti la modă.

Găleată
Acest model de geantă se potrivește perfect în multe ansambluri și devine un accent neîndoielnic al imaginii.

Modelele îmbrăcate într-o plasă vor fi un plus original pentru un aspect de vară, iar o geantă cu găleată din piele este bună pentru viața de zi cu zi.

Genti grațioase sunt o parte esențială a aspectului oricărei femei
Genti grațioase sunt o parte esențială a aspectului oricărei femei

Duffle
Când pleacă într-o călătorie, multe doamne preferă să ia cu ei o geantă duffle confortabilă și practică. Sunt disponibile în diferite dimensiuni, materiale, dar invariabil într-o formă dreptunghiulară. De regulă, acestea sunt echipate cu două mânere scurte, fermoare și un dispozitiv de fixare suplimentar pe curea.

Tote
Modelul are o formă dreptunghiulară și două mânere. Îl poți purta în mâini sau peste umăr. Opțiunile de geantă pot satisface cele mai exigente doamne.

Astfel de genți sunt preferate de femeile de afaceri. Acestea sunt convenabile pentru întâlniri de afaceri, atunci când puteți plasa documente voluminoase în ele pentru luarea în considerare a contractelor. Și la sfârșitul lucrului, acestea sunt potrivite pentru a merge la supermarket.

Cu aceste genți, puteți crea o varietate de look-uri: birou, sport, casual și arc de seară.

Modelele din piele cu decor minimal sunt cea mai bună opțiune pentru femeile care preferă minimalismul și moderația în toate aspectele vieții. Arată la modă și demne.

Pungă
Geanta pentru pungă este cea mai apropiată rudă a pungii pentru geantă, care este în tendința sezonului. Geanta are o formă structurată rigid, spațioasă și practică. Un mâner lung cu șnur sau o curea subțire vă eliberează mâinile pentru mai multă flexibilitate.

Plicul
Numele modelului vorbește de la sine. Geanta este sub forma unui plic de poștă; poate fi un fermoar sau un buton ca element de fixare. Sunt disponibile în diferite dimensiuni. O variantă a acestui model este ambreiajul plic. O astfel de geantă de mână plată din piele de reptilă este eficientă.

Mesager
Genti de mesagerie sunt o opțiune excelentă pentru depozitarea lucrurilor mici pentru femei la care se poate ajunge cu ușurință în orice moment. Se suprapun în siguranță, iar mânerele lungi îți mențin mâinile libere.

Minaudiere
Aceste mici genți fluture au o bază rigidă și o formă originală. Pungile Minaudière cu decorațiuni bogate sub formă de pietre, strasuri, mărgele și cristale sunt un accesoriu de seară.

Cu toate acestea, recent, au apărut modele din acril și plastic, care se încadrează armonios în imaginea de zi cu zi.

Cuplare
Punga de ambreiaj din blană este indispensabilă în sezonul rece. Este folosit pentru a depozita diverse lucruri mici în el și, dacă este necesar, vă va încălzi perfect mâinile. Acest accesoriu practic și la modă vorbește despre statutul înalt al proprietarului.