Revizuirea sacilor moderni și moderni 2021

Geanta este unul dintre cele mai funcționale articole ale garderobei pentru femei. Dar, în afară de scopul său funcțional, geanta poate fi o parte de accent a imaginii. De exemplu, un aspect total este adesea completat cu o geantă strălucitoare, iar un model de dimensiuni mari al unei genti supradimensionate devine o caracteristică a unei imagini minimaliste. Pot exista multe exemple de joc cu imaginea.

Pentru a cunoaște ce genți sunt acum potrivite pentru a fi utilizate în compoziția look-urilor la modă, haideți să ne uităm la colecțiile viitorului sezon toamnă-iarnă 2020-2021. Vom întocmi o listă TOP a celor mai elegante genți pentru femei și le vom compara cu modelele de accesorii pentru femei prezentate în prezent în magazine.

În general, precum și cu hainele, sezonul toamnă-iarnă nu ne va aduce nicio inovație specială. Pe scurt … Gențile populare cu curea în stil sportiv au fost înlocuite cu opțiuni mai elegante. Huse miniaturale pentru telefon au devenit la modă. În general, stilul sportiv a fost înlocuit de un clasic mai versatil. Toate tipurile de ambreiaje și genți pe lanțuri de diferite dimensiuni vor rămâne în tendință. Punctul culminant al sezonului vor fi sacii mici Ristlet cu curea scurtă. În sezonul rece, gențile tricotate și matlasate vor arăta grozav în imagini.

Model # 1 – Geantă clasică cu curea de umăr largă din material textil
Acesta este probabil cel mai popular model de geantă din toate timpurile. Dar în ultimele două sezoane, designerii au făcut acest model și mai versatil prin adăugarea unei curele largi de umăr la mânerele tradiționale. Se poate potrivi în ton cu culoarea principală a geantă, sau invers, poate fi mai strălucitor și mai accentuat.

Această geantă poate fi transportată manual sau pe umăr. Un alt plus este că aceleași centuri textile pot fi schimbate prin rearanjarea de la o geantă la alta.

Dar, în afară de scopul său funcțional, geanta poate fi
Dar, în afară de scopul său funcțional, geanta poate fi

Modelul nr. 2 – geantă hobo țesută
Dacă ne uităm la colecția popularului brand de înaltă modă Bottega Veneta, vom vedea un model interesant de geantă hobo. Este țesut din piele. Arată mult mai interesant în aspect decât gențile clasice din piele netedă. Nu a fost ușor să găsesc un model similar în magazine, dar totuși am găsit ceva similar de la marca Love Republic. Este mai puțin sofisticată și are o formă mai boxată, dar această geantă este excelentă pentru purtarea de zi cu zi.

Modelul nr. 3 – pungi cu nituri și elemente metalice decorative
Cum se actualizează o geantă neagră? Încercați să veniți cu un ornament original (cum ar fi modelul de pe o geantă din colecția Alexander McQueen), duceți-l la atelier și rugați-l pe comandant să-l transfere în geantă folosind nituri sau alte accesorii metalice. Nu uitați să înlocuiți și cureaua de piele „nativă” cu un lanț la modă. Sau puteți cumpăra o geantă nituită la modă de la Zara.

Modelul nr. 4 – geantă pentru mobil
Dacă te-ai săturat de saci grei masivi, atunci această opțiune este una dintre cele mai convenabile pentru mers pe jos. Anterior, fetele trebuiau să poarte un portofel, un suport pentru cărți de vizită cu carduri pentru a merge la magazin în drum de la o plimbare. Acum Gpay ne face mai liberi în această privință. Tot ce ai nevoie pentru o plimbare este un telefon (poți să stochezi carduri în el și să plătești achizițiile cu el). De ce să iei o geantă la plimbare? O literă confortabilă este suficientă. Mâinile sunt libere, sunteți mai mobil, umerii nu obosesc, așa cum este cazul pungilor mai mari. Foarte confortabil. Pentru mine personal, o astfel de copertă a devenit un accesoriu indispensabil în această vară, cred că va rămâne așa și în toamnă.

Modelul nr. 5 – sac-sac
Nu știu despre practicitatea acestui model de geantă, dar este în tendință de mai mult de un sezon. Ea poate fi văzută în compoziția look-urilor sportive și a ținutelor într-un stil clasic. În funcție de ce material este confecționat geanta, acesta poate fi combinat cu haine în diferite stiluri.

Modelul nr. 6 – geantă „moale”
Acest model este adesea numit cuvântul drăguț „găluște”. Îi amintește cu adevărat. Acest model de geantă este realizat din piele moale și are multe pliuri. Volumul poate fi oricare. De la un mic ambreiaj la un reticul mare.

Modelul nr. 7 – sac de vinil
Brandul Chanel a introdus lumea în gențile originale de cumpărături transparente, cu o geantă cosmetică care se potrivește în interior. Toate lucrurile mici sunt purtate în el, restul lucrurilor sunt expuse. De asemenea, puteți utiliza tehnica „pungă într-o pungă” plasând o pungă mică, la modă, pe un lanț într-o pungă mare din vinil translucid.